Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdenlørdag 24. mars 2012

Våronna er i gang

Sommervarme ute, da kommer hagegenet mitt frem. Hentet hekksaksa hos pappa i går, så da var det bare å gyve på. Så nå er begge hekkene massakrert skikkelig:-) På baksiden var det skikkelig nødvendig, og nå ble det  mye bedre plass der. I tillegg fikk jeg kuttet av de skuddene som var kommet, og slipper forhåpentligvis det verste av allergien. Det er en brudespirea, som står mellom meg og naboen. Den vil jo blomstre på den siden deres, men jeg slipper det rett inn i min hage. Reagerer veldig på den, så jeg satser på at det blir lettere i år. 

Ellers har jeg fått rusket opp i bedene, hadde som vanlig planer om å kutte ned og klippe i høst. Men som vanlig ble det med tanken. Er liksom ikke like gøy å jobbe i hagen på høsten som på våren. Men nå er det rusket opp skikkelig. Ser litt tomt ut ennå, men det begynner å komme opp nye skudd på staudene mine. Og på fremsiden er det litt vårløker som begynner å sette blomst.


Hele fjoråret gikk med til asfaltering av innkjørselen, og flytting av bed og såing av plen på baksiden. Så i år skal jeg bare gjøre gøye ting i hagen.....Putte litt sommerblomster både i bedene og i krukker, og gjøre det fint. Kanskje litt overdrivelse å si at jeg bare skal gjøre gøye ting. Jeg må jo både vaske og beise terassen, klippe bort alle de lange stikkete stenglene fra bjørnebærene som snor seg over alt, og luke litt innimellom. Men når alt det er gjort skal jeg sette meg i en god stol resten av sommeren og bare nyte det.....ihvertfall hvis det blir noe sommer i år.

Koselig i nabolaget nå, alle er ute i hagene sine og praten går over gjerder og hekker. Deilig med vår.....tror det er min favorittårstid. Ihvertfall når været er sånn som nå. Men det er ikke hverdagskost å kunne jobbe ute i singlet og shorts i mars:-) Bare å håpe at ikke dette blir det eneste vi får av sommer.....er nesten redd for at den blir brukt opp før sommeren egentlig kommer

Nå er det snart klart for jobbfest, så da sparer jeg litt hagejobbing til i morra. 

Har forresten fått strikket litt siden sist også (bombe)


Litt luer til nyfødtintensiven på Sørlandet sykehus


Og en setesdalstunika i str 3-6 mnd.
Ha en solfylt helg alle sammen:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar