Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdensøndag 8. januar 2012

Back to normal

Og det er jammen litt godt det også. Vanlig arbeidsuke unnagjort, julepynten har kommet tilbake i boksene sine, støvet ligger i hyllene (må vel gjøre noe med det.....snart), og ungene har vært her i helga. Og helga har vært hektisk og full av kjøring. Silje har blitt kjørt og hentet på jobb og Mathias har spilt kamp. Og mor kjører.....egentlig veldig deilig, nesten som før i tida da ungene bodde hos meg hele tiden. Godt jeg ikke har unger som bare sitter der, er dyktig imponert over Silje som har jobbet to jobber hele denne uka. Først på jobb i barnehagen og så på Ikea.....flinke jenta mi det:-) Tenker ho blir fornøyd når lønninga kommer. Og i løpet av neste uke blir det forhåpentligvis kjøring av flyttelass for henne, da flytter hun hjem til meg for en stund. Blir uvant å ha henne i hus igjen, men mest koselig. Godt å ha noen å krangle litt med iblant:-)

Ellers har jeg fått gjort ferdig et sett med jakke og bukse fra Nøstebarn. Fikk en mail fra ei som jeg strikket noe for i 2009. Nå hadde hun fått et barn til, og ville ha mer av det jeg strikker. Hyggelig med kunder som kommer tilbake, og som er fornøyde.


Jakka er gøy å strikke, og jeg syntes fargene hun hadde valgt var fine isammen.


Litt verre er det med buksa, den synes jeg er kjedelig. Og den ser jo helt grusom ut, lang og tynn. Men den er i ribbestrikk, så den er veldig elastisk og er visst veldig ok i bruk. Så da protesterer jeg ikke på det kunden vil ha....eller jeg protesterte litt. Hun ville nemlig ha den også stripete, men da måtte jeg bare sende henne en mail. Så for meg et barn som ville ligne på en stripete polkagris med alle de stripene....Heldigvis var hun enig med meg, så da ble den ensfarget, men striper nederst.

Det begynner allerede å dumpe inn bestillinger, så det ser ut som jeg får litt å henge fingrene i dette året også. Og skulle det bli en pause i bestillingene, har jeg en laaaaang liste over ting jeg kan tenke meg å strikke til meg selv også.....

Ønsker alle en god uke, og et godt nytt håndarbeidsår:-)


1 kommentar:

  1. Flott dress Heidi.
    Ha en fin uke du også :-))

    Liv.

    SvarSlett