Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdenlørdag 31. desember 2011

Den siste dagen.....og den beste dagen

Og den skal feires akkurat sånn som jeg foretrekker å feire nyttårsaften. Med god mat og god drikke, laget av meg selv til meg selv. Og helt alene. Ikke fordi jeg ikke har noen å feire med, men rett og slett fordi det er sånn jeg mest av alt har lyst til å feire den. Og nå som ungene har blitt så store at de har egne planer, så er det fritt frem for mor å kunne gjøre akkurat det.

I tillegg til å kose meg med mat og drikke, er det andre ting jeg pleier å gjøre på denne dagen. Det er den store dagen for mental rengjøring i mitt lille hode. Godt å ha en dag hvor man kan tenke gjennom året som har gått. Putte triste og dumme ting i "boksen" for erfaringer man har lært av, og tørke støv av alle de gode opplevelser og situasjoner som har vært i løpet av året.
Ta en titt på bilder jeg har tatt, og tenke tilbake på de gode stundene som var da, og de flotte menneskene jeg har delt opplevelsene med. 

2011 har vært et godt år. Et år hvor jeg endelig føler jeg har kommet meg skikkelig på fote igjen. Hvor jeg har fått gjort det jeg har hatt lyst til å gjøre. Og blitt kjent med hyggelige menesker som har gjort dagene gode og trivelige.

Det har vært et år med hendelser som har gjort inntrykk. Mest av alt kanskje tragedien i Oslo og på Utøya. Det gjorde sterkt inntrykk på meg som mor. Og gjorde meg enda mer takknemlig for at jeg er så heldig at jeg har to flotte barn, som vokser opp til å bli selvstendige, bestemte mennesker. Med egne meninger og holdninger, og et bevisst forhold til verden rundt seg. Og kanskje kan jeg påta meg bittelitt av æren for at de er så flotte som de er.......:-)

Og så heldig jeg er som har en jobb hvor man kan få lov å bety noe for noen. Og den jobben deler jeg med mine flotte kolleger, tenk så heldige vi er som har verdens viktigste jobb:-)

På nyttårsaften skal man jo ha noen forsetter, og jeg viderefører det samme som jeg har hatt de to siste årene.  Jeg skal bruke tid og energi på de ting og de mennesker som gir meg glede og positive følelser. Og ikke kaste bort tiden på det/de som er negative og ting man ikke kan gjøre noe med.

Utover dette har jeg ikke noen forsetter. Jeg har 3 mål jeg skal nå i løpet av året, men de holder jeg helt for meg selv...ihvertfall til folk oppdager dem:-)

Takk til alle de menneskene som har vært med på å gjøre året mitt så flott. Egentlig så bør jeg vel også takke de som har gjort det motsatte .......de har gjort det lett for meg å finne ut hvem jeg ihvertfall ikke skal bruke energi på. 

Et godt nytt år ønsker jeg dere alle, med bilde av rosen som står i hagen min. Tenk å kunne ta bilde av en rose som holder på å springe ut på selveste nyttårsaftenGODT NYTT ÅR!!!!!!

1 kommentar:

  1. Sender deg masse gode ønsker for det nye året. Er glad for at jeg er blitt kjent med deg :-)
    Aina

    SvarSlett