Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdensøndag 13. november 2011

Blir visst søndagsblogg denne gangen også...

Burde skjerpe meg litt nå, er jo ikke noe gøy å bare skrive ukesrapporter og slenge ut noen bilder. Men det blir liksom ikke tid til så mye mer, har jo nesten ikke tid til å strikke en gang......Går i ett med jobb, lesing og planlegging til jul. Må få tatt meg et par dager avspasering snart, skal bare finne noen dager som passer.

Denne helga har det bare vært kos og avslapping.....og pengebruk:-) Har en sønn som er skikkelig fan av Kaizers Orcestra, og dette har vært stjerneuke for ham. På fredag kom den nye cden ut, og i tillegg så kom en konsert blueray også. Så lørdag formiddag var det tidlig opp å ut på Sørlandssenteret for å kjøpe dette. Og så viste det seg at Platekompaniet ikke hadde fått bluerayen ennå. Da var det en gutt som var skuffa. Måtte love å bestille den på nett med en gang vi kom hjem....
Han ble forresten med mora på parfymeri også, tror han fikk litt sjokk over prisene der. Bruker ikke mye sminke til daglig, men har fått behov for å ha noe i trynet eterhvert, som kan jevne ut litt rødmussede kinn....Mathias konkluderte med at det var godt han var gutt....

Tydeligvis forskjellige behov, for han hadde jammen med ikke noe problem med at jeg brukte penger på billetter både til Kaizers musicalen "Sonny" i desember, og Kaizers konsert i februar for oss begge to. Det mente han var en fornuftig bruk av mors surt oppsparte midler.
Så da blir det to vestlandsturer på oss i løpet av vinteren. Gleder meg jeg, og på konserten skal vi også ha med oss en kamerat av ham og mora hans, så da blir det skikkelig mor/sønn tur. Gjett om vi skal kose oss sammen med Truls og Trude:-)

Nå er Mathias levert på Evje, og Silje har blitt hentet ned til byen igjen. Avslapping står på programmet resten av kvelden, kos i sofaen med strikketøyet.

Her kommer en liten oppdatering på de to siste ukers strikking, ikke så mye, men det blir stadig strøket noe på lista.


Et par Østerdalsvotter til dame har det blitt. Også disse er fra boka Norske Votter. De er strikket i Viking sportsragg (det grå) og faktisk Triplex (det blå). Bruker det jeg har liggende, og Triplexen kom fra bestemora til ei jeg jobber sammen med.
Og for første gang i mitt liv har jeg gjort den klassiske feilen å strikke 2 venstrevotter, og ikke engang oppdage det før jeg var ferdig med å feste alle tråder, og skulle til å dampe dem. Snakk om surrehue. Så da måtte jeg strikke en til da. Ikke nok garn til det, så jeg måtte ta opp den ene venstrevotten. Skal IKKE gjøre den feilen en gang til.Fikk en forespørsel om jeg hadde flere pannebånd liggende fra ei som har kjøpt av meg tidligere. Det hadde jeg jo ikke, men hadde garn liggende som var tenkt til pannebånd. Så da ble det strikking av det i går mens vi så på "Saras nøkkel". Greit å ha noe som ikke krever noe særlig tankegang når man ser på film.

På pinnene nå er det et par puslvarmerer som skal hekles for ei som skal ha det som julegave og ei lue til en kollega. Heklinga når jeg ikke følger så mye med på det som skjer på tv, og lua når jeg må følge med.

Ønsker alle en god uke, full av forberedelser og gøde tanker til jul:-)

3 kommentarer:

 1. Vakre votter. Så utrolig kjedelig å strikke 2 venstre votter. Men det er fort gjort :-)
  Ha en flott dag!!

  SvarSlett
 2. Østerdalsvottene er nydelige! Mannen min ønsker seg sånne, men det er ikke lett å få tak i oppskriften. Vil du dele den på bloggen din?

  Sigrid

  SvarSlett
  Svar
  1. Hvis du sender meg en mail på h-hauge4@online.no, så skal jeg sende den til deg. Mvh Heidi

   Slett