Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdensøndag 23. oktober 2011

En god avslutning på ei aktiv uke

Det er rimelig heftig de ukene som jeg både har skole og jobb. Så denne helga var kjærkommen:-)

Fredagen var en stor utfordring. Var blitt spurt om å holde et innlegg om et prosjekt vi er med på, på Sørlandske lærerstevne.  Tenkte i utgangspunktet at det var enkelt nok.....men må innrømme at jeg ble litt mer nervøs etter som tiden nærmet seg. Satt kvelden før og gjorde alt klart, lagde tilogmed en Power Point-presentasjon, og det er igrunnen første gang jeg har laget det fra bunnen av. Så da ble det enda en ting som jeg kan skrive inn på lista over " Heidi gjør ting hun egentlig ikke kan".
Innlegget gikk rimelig greit, men det var deilig å ta helg da det var over.

Fikk strikket ferdig et par votter til saksbehandleren min i banken på fredagskvelden.


Disse er fra Norske Votter. Slet litt med disse, da det ser ut på diagrammet som om de 3 sidemaskene skal felles når man begynner på tuppen. Men på bildet ser det ikke ut sånn, så jeg måtte høre med de trofaste strikkedamene jeg har på vennelisten min på FB om hva jeg skulle gjøre. Alle var enige om at man skal felle innenfor disse sidemaskene. For sikkerhetsskyld sendte jeg en mail til Thuve-stua for å spørre dem. Fikk til svar at de ikke skal felles. Sendte en ny mail og spurte om hvorfor det er forskjell på diagrammet og på bildet, og da fikk jeg en mail tilbake om at det var de som strikket for dem som valgte litt forskjellige løsninger.
Synes igrunnen det er litt dumt, men greit nok når man vet det. Er vel kanskje bare meg som er pirkete som vil at diagrammer, bilde og mitt ferdige produkt skal se likt ut?????

Ellers har jeg i dag fått gått meg en deilig tur i skogen. Mye fine farger ute nå, så det mangler ikke på motiver.

Her er bildene fra dagens tur.Da strikker jeg videre på Mariusgenseren til Maylinn, ikke så mye igjen nå

1 kommentar:

  1. Hei, så fine votter! Fant bloggen din i dag via Ravelry. Gleder meg til å se resten.

    SvarSlett