Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verden



søndag 1. november 2020

Oktober......

 ..........og høst. Skikkelig høstvær ute. Det regner og blåser. Heldigvis ikke snø ennå, håper det holder seg sånn lenge.


Denne høsten er jo spesiell, covid -19 er jo fremdeles en stor del av livet vårt. Heldigvis ikke så mye smitte i kommunen vår, men det kan jo fort snu. På jobb har vi nå lister hvor besøkende må skrive seg inn, og jeg noterer selv hver kveld hvem jeg har vært i kontakt med.....bare sånn i tilfelle...

Det sosiale livet begrenses, jeg gjør alt for å kunne fortsette å besøke mitt lille barnebarn. Ikke lyst til å risikere noe der.


Med mye egentid, blir det som vanlig mye lese- og strikketid.

Her kommer en oppdatering for oktober:

Det går for det meste i strikking til barnebarnet, nå er vi på garderoben for 6-12 mnd :)









Garnlageret har vokst litt ut av proporsjoner, så det er på tide å slanke litt. Så da har jeg laget meg et lite prosjekt for å få brukt opp litt tovegarn.


Votter er det alltid noen som har bruk for, så her strikkes det på tykke pinner for tiden 

Mens lydboken surrer i øret....









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar