Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdensøndag 31. mars 2019

Sommartider hei,hei......

......Sørlandsskuffa satt vekk, sommerdekk på bilen og sommertid på klokka. Det er vel de sikreste tegn på at nå nærmer sommeren seg. 

Man kan jo håpe. Helt typisk er det vel at det kommer et snøfall nå som skuffa er satt bort, det ville ikke vært første gang. Sommerdekk har jeg kun på fordi jeg punkterte forrige søndag, og istedet for å kjøpe et nytt vinterdekk nå, så satte vi like godt på sommerdekkene. Og den derre stillinga av klokka....den førte jo bare til at jeg mistet en time i natt. Og kommer til å slite et par uker med å komme meg opp om morgenen. Jeg stemmer for å kutte ut sommer/vintertid. Og nå bør jeg gå og legge meg, selv om klokka EGENTLIG bare er kvart på ti.....i morra ringer klokka 06.45, men er jo EGENTLIG 05.45, og det er jo midt på natta

Men om et par uker er alt i system igjen, og jeg kan begynne å nyte at det er en sommer foran oss, med håp om fint vær, ferie, sol, bading, venner, vin og mat.

Men det er slutten av måneden, og det betyr.

STRIKKET I MARS:


Godnatta-teppe fra Klompelompe strikket i drops merino extra fine. Strikket for en kollega som venter på nytt barnebarn.


Lev landlig-kofte strikket i Sandnes smart. Strikket til en tidligere kollega. Knapper skal hun sette i selv, men jeg har en følelse av at det kan ta tid før hun får gjort det. Har hørt rykter om at hun bruker den på jobb støtt og stadig, uten knapper :)


Sebastian-bukse og Rampen-skjerf strikket i drops Flora. Finner sin plass i "bestemorkassen"


Skjønnas-lue, shorts og jakke, strikket drops baby merino. Havner også i kassen til fremtidige gaver.

BØKER/LYDBØKER MARS:

Mens man strikker, hører/leser man bøker


Det går mye i krim. Jeg holder på å lese meg gjennom Jan Mehlum sine bøker, og i mars har det blitt to stykker. På lydbok har jeg gjort meg ferdig med Tom Stilton og Olivia, ihvertfall de som har kommet på lydbok til nå. Nå er jeg i gang med Hjorth og Rosenfeldt sine bøker om Sebastian Bergman, og han er jo en karakter for seg selv.

Det oppsummerer vel det jeg har gjort denne måneden, på privaten ihvertfall. Målet for april er å komme meg i gang med turer igjen, trene litt mer, og få unna våronna i hagen. Påska nærmer seg, og kanskje blir det så fint at jeg tilogmed kan finne frem solsenga.....det har faktisk skjedd før, så håpet er der.

Ha en god natt.....gruer meg allerede til å stå opp en time tidligere enn vanlig..


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar