Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdentorsdag 8. november 2018

Julestemning i November......

.........ikke helt. Men handelsstanden i Kristiansand skal ha for forsøket. 

Julelysene ble tent i gatene, og byens julenyhet "Julekulen" ble åpnet med brask og bram.


Fin var den, og den blir nok mye fotografert gjennom vinteren.

Selv om ikke vi fikk så veldig julestemning, så var det mye gøy i byen i dag. Vi ble som barn igjen da vi gikk på skattejakt. Fikk skikkelig deja vu følelse, når vi med skattekart i hånden gikk fra butikk til butikk og fikk stempel.


 I de samme gatene gikk jeg som liten i butikkene og spurt om de hadde klistermerker. Og sånn følte jeg meg i dag også. Butikkene som var der den gang er det ikke mange igjen av, men vi ble oppmerksom på de butikkene som er der nå. Og litt flaue over at vi nesten ikke hadde visst om noen av dem. 
Vi bor jo ikke akkurat i en kjempestor by, så dette var litt pinlig. Jeg skal rett og slett bruke de butikkene mer, fremfor å dra på Sørlandssenteret. Jeg har i mange år vært litt sur for at ikke vi har sånne koselige små nisjebutikker som de har bl.a i Stavanger. Og så har vi faktisk det, det er bare meg som ikke har visst om dem. 

Nå venter vi i spenning på livesendingen i morra, hvor alle vinnere skal trekkes. Kanskje jeg vinner noe......mest sannsynlig ikke. Pleier ikke ha stor vinnerlykke....

Vi fikk også lodd på åpningen av førjulsgata i Lillemarkens. Der skulle vinnere trekkes klokka 21, og man måtte være der for å vinne.  Men vi var igrunnen forsynt med butikker og shopping nå, og hvem har noen gang hørt om at lodd nr F7 er et vinnerlodd liksom.....

Så vi krysser heller fingrene for at vi vinner i morgen. 

Og så fikk jeg kjøpt en julegave, så nå har jeg faktisk 3 julegaver klare. Ikke dårlig det når kalenderen bare viser 8 november.

I morra er det Eu-kontroll og dekkskifte, før vi setter kursen over dammen til Skagen. Skal ikke se bort ifra at det blir litt julegaveshopping der også.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar