Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdensøndag 31. juli 2016

Juli og ferietid

Juli pleier ikke være en veldig produktiv måned på strikkefronten. Ferietid med farting rundt, lange late dager på stranden og varme gode vinkvelder på terassen.....

Men ikke i år. I år har jeg hatt lang ferie, 4 uker faktisk. Og enda skal jeg avspasere 1 uke til, så det blir 5 totalt. Men sola har stort sett glimret med sitt fravær. Enkelte dager innimellom, og da har jeg vært kjapp ut med solsenga. Men mer regn og overskyet enn sol.

I tillegg har jeg hatt hjemmesommer. Ingen reising på programmet, bare avslapping og ta ting på sparket. Så det har blitt endel turer i skog og mark, litt vindrikking med venner, og litt konserter. Og masse titting på Tour de France, noe som betyr strikking.

Dette var det første som ble ferdig i Juli. Den er jo egentlig for det meste strikket i juni, men ble ikke helt ferdig før juli. Bøvertunkofte til meg selv, strikket i Drops Alpaca. Veldig fornøyd med denne, og har fått brukt den masse i sommer 

Det neste som ble strikket var denne Skappelgenseren. Den er strikket i Puno. Jeg har strikket den for en venninne av min mor. Hun har begynt å tuste litt på sine eldre dager, og begynner stadig på noen strikkeoppgaver. Og så blir det ikke helt ferdig....

Nå hadde jeg ikke noen bestillinger inne, så jeg bestemte meg for å få brukt noe av det garnet jeg har liggende. Tok frem det jeg hadde av en type garn, og fant ut hva jeg skulle strikke utfra mengden garn jeg hadde.

Lavendelkjole fra Marthe Helgetun. Strikket i Sandnes mini duett. Str 6 mnd.

Snuppeline lue fra Kolmpelompe str 1-3 år

Litt vaskekluter er jo alltid greit å ha, spesielt hvis "hushjelpa" snart begynner å virke igjen :)

Gullungen-romper fra Klompelompe, str 12-18 mnd. Strikket i Mirasol fra DSA.


Hårbånd, til barn

Snuppsi babyjakke fra Klompelompe. Strikket i Sandnes minialpakka.

Såpebobleskjørt str 3-5 år. Strikket i Mirasol fra DSA og drops kid-silk.

Når jeg er i byen må jeg gjerne innom en tur på Hobbyhimmelen. Alltid noe kjekt å ha der. Og i praten med en av de ansatte der, kom det frem at hun ønsket seg pulsvarmere. Og da tilbød jeg meg selvfølgelig å strikke et par til henne.

Det ble et par av Frk. Badegakk sine pulsvarmere, med falske fletter. De har jeg strikket mange av tidligere, og det er et veldig flott mønster. Disse er strikket i et flerfarget Evilla garn jeg kjøpte i Tallin for noen år siden.
Og når jeg først var i gang med disse ble det et par til meg selv også


Det er rart med det, bestillinger kommer hjerne i bolker. Plutselig ble jeg kontaktet av flere som ville bestille.

Allerførst var det en mamma som gjerne ville ha en body til til sønn. Den er fra Retro baby heftet til Dale. Den er strikket i Drops baby alpaca Silk i størrelse 12-18 mnd

To søstre kom innom og kjøpte endel av det jeg hadde liggende av babystrikk, og kom også med bestilling på den del. Så det er jeg i gang med nå.Gullungenromper str 12-18 mnd i drops merino extra finePilotlue 1-3 år i drops merino exstra fine.

Det er flere ting igjen på bestillingslisten til disse to søte søstrene, så jeg har litt å henge fingrene i fremover også. 

Har strikket mye fra den første klompelompeboka, og i morra kommer endelig den nye i postkassa mi. Tenkte kanskje at siden jeg forhåndsbestilte den, så fikk jeg den litt tidligere enn om jeg skulle vente på den i butikken. Men den gang ei. I tillegg har jeg tydeligvis handlet hos de som var aller treigest med å få sendt den ut, de fleste som har forhåndsbestilt fikk den i midten av denne uka. Men i morra.....da er det min tur :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar