Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdentirsdag 8. april 2014

Gode dager

Akkurat nå har jeg tatt en laaang påskeferie, og bruker rett og slett dagene til det jeg har lyst til. Ungene er i USA med sin far, så jeg har bare meg selv å ta hensyn til.

Selvfølgelig innebærer det litt håndarbeide :)

Jeg har endelig lært meg å hekle bestemor/oldemorsruter. Brukte Nepal fra drops som jeg hadde liggende. Det var ikke nok til et teppe, så da ble det en skikkelig hippievest til meg selv.

Prøver å få brukt noe av garnet jeg har liggende nå som det ikke er noen bestillinger som venter. Dette garnet har ligget på vent en stund, sokkepakke fra Projo. Nå har det endelig blitt til et par sokker i str 39. Garnet er Serenity Socks fra Zen yarn garden.

Begynte forresten ferien min med en tur på spa med gode venninner. Farris Bad kan absolutt anbefales.


Planen er å male litt i ferien min, har en trappeoppgang som trenger litt opgradering. Maling er kjøpt inn, nå gjennstår bare å male......

Men når været er fint er det litt mer fristende å ta seg en tur ut.Men i dag regner det, og det skal det visst i dagene fremover. Så da blir det nok litt maling etterhvert.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar