Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdenfredag 28. februar 2014

Litt lei av lyseblått...

Det er det kanskje flere som er, etter 2,5 uke med OL-luer opp og i mente. Men fasongen er fin, så jeg måtte prøve på ei i en annen farge.
Jeg brukte Nepal fra drops, så den ble litt tykkere. Brukte samme maskeantall og heklenål, og det funket bra det. Den ble litt større, men det synes jeg egentlig bare var greit


Det blir kanskje flere av disse etterhvert, men nå er jeg klar for å strikke litt igjen.

Bestillingslisten har fremdeles noen oppgaver på lur, og første ut var en topp.

Denne skulle egentlig strikkes i Karisma fra Drops, men hun om skulle ha den ville ha Soft Alpakka fra Sandnes. Gikk helt greit det også. Oppskriften har stått i et Allers for en stund siden, så jeg vet ikke hvor man kan få tak i den nå.

Nå er det en ny Marius på pinnene, den gir jeg aldri opp. Blir nok noen av dem i år også.2 kommentarer:

 1. Hei
  Mye fint her inne hos deg :)
  OL luen var veldig fin i rosa og brunt, liker godt formen på luen. Har heklet en i lys blå og rødt som yngste jenta bestilte, blir nok flere etterhvert i andre farger. Toppen var kjempefin:)
  Hilsen MariMaja

  SvarSlett
 2. Takk skal du ha :) Har også heklet noen stykker i lysblå og rød, så nå var det godt med litt andre farger :)

  SvarSlett