Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdensøndag 11. mars 2012

Marius opp og ned og i mente

Det er helt tydelig at Marius mønsteret er populært for tiden. Har hatt masse bestillinger i det siste, så nå er jeg litt lei. Kjenner at jeg trenger en pause med det akkurat nå. Men jeg har to bestillinger på Mariusgensere etter påske, så det blir nok mer etterhvert.

Her er de to siste Marius-prosjektene mine


Kunden skulle selv klippe opp jakken og strikke stolpene, siden jeg ikke har symaskin. Det var avtalen vi gjorde, siden hun i utgangspunktet bestilte genser, men så ombestemte seg. Jeg brukte en blanding av 3 forskjellige oppskrifter på denne, siden jeg egentlig ikke hadde oppskrift på jakke med rundfelling, og genseren jeg hadde med rundfelling var i Smart. Kunden ville ha i Sisu, så da ble det å kombinere disse. Og da jeg nesten var ferdig med den, kom det nye heftet med klassikere 0-4 år, med oppskrift på jakke med rundfelling. Fikk jo ihvertfall sjekket da at maskeantall var rett:-)

Lue måtte jo også til, må jo ikke fryse på ørene


Innrømmer at jeg syntes det var deilig å strikke noe annet etter dette. Fikk en bestilling forrige helg på 3 par tova votter til barn, og 2 par til voksne. Deilig tanketomt strikketøy, godt med noe sånt innimellom


Her er barnevottene.....


Og her er til de voksne. Alle parene er strikket i dobbel Tove, synes det er godt til disse vottene. Det tover fint, og vottene blir myke og gode.. Så er det bare å håpe at familien i Mo i Rana blir fornøyde med dem.

Sola skinner ute, og jeg burde vel ut å gå en tur. Men så er det jo så masse spennende sport på tv i dag, så jeg har en mistanke om at det blir sofatjeneste og strikking av Geilovotter, og så heller en tur på tredemølla til kvelden.....

God søndag:-)

2 kommentarer:

 1. Du er flink så klipper og limer oppskrifter! :-) Genseren ble kjempefin og skjønner at en går litt lei av samme mønster!

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha. Men får nok lyst til å strikke mer Marius etterhvert, det er jo et flott mønster. Ha en riktig fin søndag du også:-)

   Slett