Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdenfredag 16. desember 2011

Hvis jeg var rik

Da skulle jeg hatt personlig shopper. Nemlig en sånn fyr på rundt 20 år som løper rundt og finner alt jeg trenger, mens jeg bare kjører handlevognen. Ikke forsent å oppdra min sønn til det kanskje....kunne gjort alderdommen veldig grei.....må tenke litt på den ja:-)

Men tilbake til saken, jeg har nemlig for første gang hatt en positiv opplevelse på shoppingtur på Sørlandssenteret i julestria. Ikke min julestri, for jeg holder meg langt unna senteret da, men når man skal handle til jobb, må man avogtil gjøre ting men ikke liker. Og jeg liker ikke å handle samtidig som alle andre handler, når de er stresse, når blodtrykket er skyhøyt, og toleransegrensen for hylende unger er langt under normalnivå....

Da hjelper det å ha tatt en telefon til Clas Ohlsson først, og fått vite at når jeg kommer ut skal jeg bare spørre etter Kristian. Og Kristian sto klar til å hjelpe. Jeg skulle ha mye, og store ting. Og kunne bare tusle sakte etter mens Kristian hentet alt det jeg skulle ha.....for en luksus.

Det var en flott avslutning på en arbeidsdag som begynte med nissefest, hvor jeg var nissen som kom på besøk. Et lite øyeblikk oppsto det litt panikk i noen barneøyne, da nissen sa at hun hadde tatt feil sekk med seg, at hun hadde tatt søppelsekken istedet for gavesekken. Men snarrådige barn fant fort ut at nissen bare driver med tull, og harmonien var igjen opprettet.

I morra skal jeg begynne med juleforberedelsene her hjemme. Gavene er jeg ferdig med, nå gjennstår det julevask og pynting. Det er alltid koselig å pynte til jul, så det blir nok julemusikk på full guffe, og så svinger vi langkosten og støvkosten.

Litt strikking har det jo selfølgelig blitt de siste dagene også.


Rosa lue i LimaEt par Gudbrandssalsvotter til herre.

Da er det rødvinen og finalen i Idol som skal fylle kvelden, og så lader jeg opp til den store julestria.

Ha en nissefylt kveld alle sammen1 kommentar: