Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdenfredag 7. oktober 2011

Skrive, sove, spise og strikke.....

Det er vel omtreng det helga mi kommer til å inneholde. Nå i kveld blir det stort sett spise og strikke tenker jeg........har forresten klart å få puttet inn en liten dupp på sofaen også etter jobb, så da er det bare skrivinga som mangler. Tror jeg utsetter den til i morra, hvile hodet litt i kveld.

Har en oppgave som skal leveres om 10 dager, og jeg kan ikke fordra å være ute i siste liten. I tillegg så orker jeg ikke sette meg ned å skrive når jeg kommer fra jobb på ettermiddagene, så da tar jeg helga til hjelp. Litt spent på hvordan det går, lenge siden jeg har skrevet oppgaver. Men det går vel på et vis. Er ikke noe som teller så mye, men noe som skal være grunnlag for videre arbeid. Greit å få noe å øve seg på før den første eksamen i begynnelsen av desember.

Strikkinga orker jeg jo holde på med etter jobb, og den stor hiten i år er tydeligvis pulsvarmere. Det kommer stadig inn bestillinger på varmende plagg


Dette paret er ekstra lange. De er til en fast kunde, og de går helt over albuene. Varmer kalde og stive ledd gjennom vinteren.


Disse er til en tidligere nabo. Hun har kjøpt flere par av meg tidligere, og ville ha noen nye nå i høst. Dette er Drops 122-29 med litt modifikasjoner. Monica vil ha dem veldig enkle, så da ble det perlestrikk med en liten flette øverst, og så droppet jeg bare den "voldsomme" blondekanten som er i oppskriften. Synes igrunnen de er finere uten den kanten jeg, så det blir nok fler av disse.

Tid for å lage litt mat kanskje, så rydde litt, før Gullrekka tar over oppmerksomheten

GOD HELG!!!!

1 kommentar:

  1. Gode og varme pulsvarmarar du har strikka. Lykke til med skrivinga og kos deg med strikkinga.

    SvarSlett