Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdensøndag 9. desember 2018

Strikk, strikk, strikk.....

Selv om det er mye på gang samtidig, så blir det noe ferdig innimellom. 

I november har det for det meste gått i votter og sokker. Man kommer liksom på behovet når gradestokken kryper nedover.

Det begynte å bli skralt i ullsokkekurven hos meg selv, og jeg trengte et strikketøy å ha med på reise. Sokkegarn har jeg alltid på lager, og denne gangen ble det et par i Drops Nord. Spent på slitestyrken på disse.


Hvert år strikker jeg et par votter til en liten kamerat på Bygland. Her er årets par. 

En tidligere studievenninne så paret jeg strikket til min lille venn, og ville gjerne ha samme. Og gjerne med pannebånd i samme mønster. Så da ble det et par til Torunn også

Og så møtte jeg på en annen studievenninne, klart hun også måtte ha votter. Tror jeg rekker et par til før jul Siri :)

Hjertevotter til en kjær styrerkollega som går av med pensjon til jul. Kirsti har vært min mentor siden jeg startet i kommunen, og jeg kommer til å savne henne.

Jeg har lenge tenkt at jeg skulle kjøpe meg at sett med addi CraSy Trio. Og nå fikk jeg endelig gjort det

Litt knotete i starten, det gikk litt treigt. Men etter en arm, så gikk den neste som ei kule. Prøvde ut pinne 3, men må helt klart investere i noen til. 3,5 og 4 burde holde, da her jeg til det meste jeg strikker på settepinner. 

Disse anbefales virkelig, og så er det jo gøy med nye strikkeduppeditter da :)

Nå er jeg ferdig med det som jeg MÅ ha klart før jul, har bare igjen endel som KAN bli ferdig, men som ikke er noe krise om blir etter jul.

Til to tvillingjenter og deres storesøster har jeg fått æren av å stå for julestasen.

Det ble Dahliamønster til alle 3. Romper til tvillingene, og kjole til storesøster

Kjolen er str 6 år, strikket i Sandnes merino

Rompere i str 6 mnd, strikket i Sandnes tynn merino.

Fargen er lik på kjole og rompere, det er lyset som gjør at de ser ulike ut. Fargen er vel egentlig midt i mellom det som er på bildene. Ikke lett å få rett fargeangivelse når det er lite dagslysIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar