Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdenlørdag 7. juli 2012

Effektiv uke

Nå koser vi oss voldsomt. Endelig ferie, dog ikke med sol og strandliv. Men hva gjør vel det når man har nok å henge fingrene i???

For her går det i ett, med diverse prosjekter. I og med at Silje flytter ut, så ommøbleres det på flere rom. Mye jobb, men gøy. Andre prosjekter er også i gang....

Her er ukesrapporten:

Søndag:

Silje og Jan Sverre kjører flyttelass med de største tingene, før de skal jobbe resten av sommeren.


Den gamle salongen min som har stått i tv-stua måtte skrus litt fra hverandre for å få den ut døra. Så en stund så det litt kaotisk ut her:-)
Da sofaen var ute fikk jeg laget et skikkelig gutterom til Mathias der inne, med både soveplass og plass til tv og data.

Mandag:

Fikk ferdig en genser i løpet av helga, så den ble levert på mandagen.


Og jammen med kom det med litt garn hjem også. Tenkte jeg skulle strikke noen oppvaskkluter til ungdommene og den nye leiligheten.


Mathias er en typisk fjortis, og står ikke opp så GRUSOMT tidlig. Men da jeg endelig fikk jagd ham opp av senga ble han satt i arbeid.


Her er første strøk, andre strøket tok han dagen etter.

Tirsdag:

Ikke strandvær denne dagen heller, så da var det bare å fortsette med å jobbe. Fikk låne høytrykksspyler av naboen, så da hev jeg meg over terassegulvet.


Mathias malte mens jeg holdt på med dette, og Silje lå med feber og spysjuka. Så det ble litt løping frem og tilbake.

På kvelden dro vi og bowlet, etter å ha sendt Silje opp til Evje for å jobbe.

Onsdag:

Etter en ny runde med spyling, begynner det å se bra ut og klart for ny farge på terassen.


Planen er mørk grå, tror det blir fint.

Må jo lure Mathias ut litt og bort fra pcen, så det ble en bytur denne dagen. Måtte ned i Gravane og se på sandskulpturene, helt utrolig hva de får til.
Værmeldingen for torsdagen så fin ut, så da planla vi tur.

Torsdag:

Opp tidlig og turen gikk vestover. Først innom et par garnutsalg på veien, både Gjestal og Viking garn ble besøkt. Ikke de helt store tilbudene, men fikk nå med meg litt.


Etter en kort fergetur var vi klar for den store utfordringen. Preikestolen skulle bestiges. Det har vært en drøm å gjøre det i mange år, og endelig skulle vi gjøre det.

Godt jeg ikke visste hva jeg ga meg ut på før det var for sent å snu:-)


Det var heftig. Både turen opp og selve Preikestolen. Men absolutt verd turen opp. Vi hadde perfekt vær. Delvis skyet med sola som kom gjennom iblant. Så det ble ikke for varmt. Utrolig mye folk, vi gikk faktisk i kø til tider. Masse turister, og de utroligste skotøy for en fjelltur. Alt fra barbeint til selskapssko og flipp-flopper. Helt utrolig at ikke folk skadet seg. For det var lett å tråkke feil og å skli. Vi var godt skodd, men det kjentes godt i beina på vei ned igjen. Var fantastisk deilig å få av seg skoene når vi kom ned til bilen igjen.

Vi var ikke de tøffeste på kanten, men jeg stakk så vidt nesa over mens Mathias tok bilde. Jeg var rask til å trekke meg tilbake så fort det var gjort. Utrolig sug i magen.....

Fredag:

Sov lenge, fikk gitt bort en komfyr jeg hadde stående i garasjen, og så en shopping og frisørtur til byen med Mathias. Han har vokst fra det meste, så det trengtes en oppgradering av garderoben. Men det fikk jeg ikke lov å ta bilder av, så noen moteoppvisning blir det ikke her. Resten av dagen ble bare avslapping, og det trengtes for kroppen var rimelig mørbanka etter turen dagen før.

Lørdag:

Startet dagen med en tur til et konkurssalg med håndarbeidsutstyr. Ikke allverden som jeg ville ha, men fikk nå på et eller annet vis med meg 8 kg garn hjem........


Vet ikke helt hva jeg skal bruke det til, men det er mellom 1,5 og 3 kg av hver farge, så et eller annet lurt kommer jeg nok på etterhvert. Og det er jo greit å ha litt, i tilfelle det skulle bli garnstreik eller noe sånt...

Mathias dro til byen med noen kamerater, så da hev jeg meg over det rommet Silje har bodd på. De skal jo jobbe helt frem til studiestart, så jeg har pakket ned tingene for henne. Litt for å hjelpe, men også fordi jeg ikke klarer å vente på at det skal bli gjort. Tålmodighet er en dyd sies det, men jammen med er det effektivt med litt utålmodighet også:-)Så nå står tingene pakket slik at de bare kan komme og hente det når de har tid. Og jeg kan begynne å gjøre det jeg vil med det rommet. Det skal være gjesterom, men jeg trenger det også til litt lagringsplass. Så her må det tenkes litt for å gjøre det mest mulig praktisk.

Nå har vi landet i sofaen med magen full av lasagne. Avslapping resten av kvelden.

I morra er det meldt SOL!!!!!!

Satser på at det slår til. Da blir det flatt ut på solsenga og suge til seg litt energi fra sola.

Og enda er det en uke igjen av ferien, og foreløpig er det meldt litt fint vær. 

Ha en fortsatt god helg!!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar