Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdenonsdag 7. september 2011

Litt nytt fra meg 3. september 2011

Men ikke mye. Tror hodet mitt har litt bloggepause for tiden. Eller så strekker ikke tiden til. Mye jobbing akkurat nå, ganske vanlig på denne tiden av året. Så dagene flyr litt fort avsted her…..
Har forresten begynt å få gress på mitt nydelig opparbeidede område. Jeg var veldig fornøyd, men Mathias mente det var litt ujevnt sådd. Og det stemte vel i grunnen det. Uten at jeg skjønner hvordan det kunne bli det, brukte jo tross alt frø nok til 25 kvadrat på 5 kvadrat. Får skylde på regnet, det har nok forflyttet eller druknet noen av frøene:-)Dette er tatt en uke etter jeg sådde, har kommet mye lenger nå. Men det har jeg ikke fått tatt bilde av. Har også fått sådd litt mer der det var litt “hullete”, så jeg satser på at det blir bra tilslutt.
Været har vært bra for plenen min, annenhver dag med regn og sol. Men merker at høsten sniker seg innpå.

 Tror jeg rett og slett skal rydde bort solsenga nå, tviler på den blir brukt mer i år.
Har fremdeles litt hagearbeide igjen før jeg gir helt tapt for høst og vinter. Skal flytte litt stauder, for det ble litt trangt etterhvert som det vokste til. Og ikke alt passet til å stå der det står. Må gjøre det nå i høst når jeg kan se hva som er der. Til våren har jeg jo glemt det igjen, så det er best å få det gjort nå.

Høst betyr jo også strikking (selv om det jo egentlig gjøres hele året her i huset). Har såvidt begynt å tenke litt julegaver, og så er det litt bestillinger innimellom. Tenker også litt prosjekter som kan gjøres på forelesninger når jeg nå skal begynne som deltidsstudent ved siden av jobb. Greit å ha noe å henge fingrene i, men det kan ikke være for komplisert. Spesielt ikke når det første halvåret nå er juss og økonomi…..blir ille nok å forstå det med full konsentrasjon. Veldig spent på hvordan dette kommer til å gå…

Siste prosjekter som er ferdig er disse:


Pulsvanter heklet i drops alpaca, sendt avgårde til Beathe i Bergen


Og kåpe strikket i Sandnes mini duett. Den er i str 8 år, og er en bestilling. Likte ikke dette garnet, syntes det ble litt “slapsete” til en kåpe. Men det var kunden som valgte, så da er det jo bare å strikke. Håper ihvertfall den passer, og at kunden blir fornøyd, det er jo det viktigste.
Har ferdig et skjerf og et par pulsvarmere til, men de har jeg ikke fått tatt bilde av ennå, så de får komme i neste innlegg.
Første helg på lenge at jeg ikke har noen planer….hvis ikke det regnes med husvask, hagearbeid og litt maling da….og litt strikking kanskje…….Så helga går nok fort allikevel, ikke tid til å kjede meg ihvertfall.
God helg alle sammen!!!!!!

2 kommentarer:

 1. De pulsvantene var nydelig - er det lov å spørre hvor man finner oppskrift?

  Gratulerer med ny blogplattform btw ;)

  Eirin

  SvarSlett
 2. Fant oppskriften på nettet, men husker dessverre ikke hvor. Men hvis du sender meg en mail på h-hauge4@online.no så kan jeg maile den til deg
  Heidi

  SvarSlett