Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdenlørdag 31. desember 2016

Strikkeåret 2016

Mens alle er ute og feirer Nyttårsaften (virker det ihvertfall som ), så sitter jeg her og rydder på PCen min. Avslutter 2016-mapper og oppretter 2017-mapper. Høres kanskje kjedelig og trist ut, men denne måten å feire på har jeg hatt i noen år, og jeg storkoser meg. Ser gjennom bilder tatt i løpet av året, rydder og sletter litt, og får alt på stell til neste år.
Siden ungene har blitt store, og mor slipper å være med dem for å sende opp raketter (som jeg ikke liker i det hele tatt), så står jeg nå fritt til å feire årets siste dag på den måten jeg liker, men som nok mange synes høres trist ut. Men dette er helt selvvalgt, og da er det jo ikke trist.
Etter hvert utpå natten skal jeg ut og hente ungdommene, og det er alltid koselig å få gode nyttårsklemmer fra glade ungdommer.

I mellomtiden legger jeg da ut bilder fra årets strikkeproduksjon. Det har blitt brukt noen kilo om meter med garn i år også.

So here it goes!!!

Jeg hadde fått den første Klompelompeboka til jul, og strikket i vei fra den. Hadde bestemt meg for å bruke av garn jeg hadde, så da ble det å finne oppskrifter som passet til garnet jeg hadde.

Alltid noen som trenger tova votter på vinteren, så det ble litt av det i februar

Kofte, genser og converse-tøfler

Flere som ønsket seg Converse-tøfler. Såpeboblestrikk måtte jo prøves, og Marit måtte holdes varm både med bukse og genser

Fremdeles strikking fra garnlageret. En tidligere kollega fikk barn, og da hadde jeg endelig noen å strikke hentesettet fra Klompelompe til. Sokkene strikker jeg til jobb. Vi har en gaveboks der, og når noen av barna i barnehagen får småsøsken, blir det et lite sokkepar som gave fra oss.

I juni fikk jeg ikke noe ferdig, men masse påbegynt som da ble ferdig i juli

Klompelompeoppskrifter er fremdeles populære hos meg

Mere Klompelompe og såpeboblestrikk. Alt dette var bestillinger jeg fikk

Noen har begynt å tenke på kaldere dager, og da er det votter, luer og kofter som gjelder

Høsten er tiden for masse bestillinger, og det var bare å hive seg over det hvis alle skulle få til jul.Setesdalsgenseren ble for liten for han som skulle ha den, så da måtte jeg strikke en ny

Denne gangen ble Setesdalsgenseren rett størrelse, og resten av november gikk også med til julegavestrikk

Og det gjorde jammen desember også. Sokkene er forresten strikket i romjula, det var noen som pep noe om at de ikke hadde fått ullsokker til jul. Så da ble det romjulsgave i tillegg.

Godt nytt år til alle sammen, regner med jeg får strikket litt i 2017 også

1 kommentar: