Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdensøndag 1. mai 2016

Jeg velger meg april....

......skrev Bjørnstjerne Bjørnson. Og vanligvis er jeg enig med ham, det er deilig med den første vårmåneden. Man får ny energi, lysten til å jobbe i hagen, ta ut hagemøbler og grille er overveldende. Men ikke i år. I år har det vært alle 4 årstider på en og samme dag omtrent hver eneste dag.....det føles ihvertfall sånn. Så hver gang jeg har gjort meg klar til å ut og sette i gang, så kommer det regn eller hagl eller snø.....

Så da har det blitt strikking istedet.....

Dette har jeg hatt på pinnene i april: 


Marit valgte rett da hun ville ha en ullbukse. Vi flirte litt da jeg hentet garnet rett før påske, tenkte at denne skulle hun bruke til høsten igjen. Men jammen med har hun hatt bruk for den nå i vår. Dette er Emmabukse, strikket i Sandnes tynn alpakka fra heftet 1605.


Og ikke var det så dumt å få seg en genser heller. Dette er en Skappel genseren Tulipan. Den er strikket i Sandnes lama print.


Dette var tredje, og absolutt siste paret jeg strikker av disse. Strikkinga går greit, men det er så masse pirk for å gjøre dem ferdig, at tålmodigheten min virkelig blir satt på prøve. Dette er en bursdagsgave til min lillesøster. Håper hun bruker dem med andakt, for det blir ikke flere av disse.


Jeg fikk en forspørsel på siden min, Strikkeriet mitt, om jeg ville strikke et såpebobleskjørt og et pannebånd. Jeg hadde ikke sett dette før, men det så jo moro ut å strikke. Så det sa jeg ja til. Artig strikketeknikk, kommer nok til å bruke den flere ganger. Dette er strikket i Sandnes merino, og detaljene er i DSA air og DSA bling. Oppskriften er fra Pikekyss og Guttelus.

Siden jeg har russ i huset i år, og det fremdeles er noen uker igjen av russefeirnga med innlagte nattehentinger fra mor, regner jeg med at strikketøyen blir holdt varmt ennå en stund utover våren.

Ha en flott mai måned, håper våren endelig kommer nå :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar