Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdenlørdag 30. juni 2012

Blipp Blopp....

Ja dette blir nok et sånt innlegg....litt av hvert av alt mulig rart. Klagde fælt i forrige innlegg, stress og kaos. Har begynt å lande litt nå, har tross alt hatt en uke ferie....eller skulle hatt.

Ble faktisk jobb hele uka allikevel. Er liksom bare sånn at når man skal ta fri, så er det plutselig bare en hel haug med ting som bare MÅ gjøres før man kan ta ferie. Og hvis jeg ikke gjør dem, så kommer jeg bare til å bruke ferien på å tenke på at jeg burde gjort dem....og da blir det ihvertfall slitsomt med ferie. Men NÅ.........er det ferie. 
Mathias kommer på søndag, og da skal vi ha to uker til avslapping og "ta ting på sparket". Kun to ting som er planlagt, en tur til Preikestolen (med innlagt garnshopping på fabrikkutsalg på veien), og Odderøya Live. Resten tar vi som det kommer og som været tillater. Vi har litt jobb å gjøre her hjemme, så jeg regner ikke med at vi kommer til å kjede oss akkurat. 

Akkurat det som skal gjøres her hjemme var jo noe av det jeg stresset med. Men har nå ihvertfall fått begynt litt. Forrige helg fikk jeg skrudd ned den senga som skulle gis bort, og på søndagen ble den hentet. Da kunne jeg få vasket godt, og gjort det lille soverommet om til "Mors hule". Jeg har nemlig hatt alt av garn og skolesaker i tv-stua, som nå skal bli kombinert soverom/tv-stue for Mathias. Nå har det fått et eget rom og det ble veldig greit synes jeg. 


Så da er ett punkt strøket av listen min. Er ikke første gang jeg sliter rundt på disse hyllene, neste gang jeg skal kjøpe hyller skal jeg kjøpe noen som er lette. 

Men det ble jo bra system på garnet ihvertfall, eller hva?

Ser liksom ikke så mye ut når en får litt system på det....må nok fylle på litt etterhvert tror jeg. Kan jo ikke ha åpne hull....

Har også fått meg utstillingsdukke.

Først fikk jeg denne: 


Litt skrapen den, og ikke så høy. Mer en tenåring enn en voksen dame. Så da jeg fikk tilbud om å bytte den slo jeg til. Så nå er det denne som er i hus, og som skal hjelpe meg med å få tatt litt fine bilder når jeg skal fotografere produksjonen min:-)


Denne helga skal vi kjøre flyttelass for Sijle og Jan Sverre, så da blir det etterhvert litt orden på de andre rommene også. Kommer nok litt bilder av det etterhvert. 

Maling har jeg fått og beis til terassen har jeg kjøpt, så alt er klart for å få krysset ut flere ting på lista. 

Må jo også vise frem klokka jeg fikk til bursdagen av mine barn. Hadde ønsket meg denne, så jeg ble veldig glad:-)


Har ikke hatt klokke på mange år, så jeg glemmer stadig at jeg kan se på den for å finne ut hvor mye klokken er. Men det går seg vel til tenker jeg:-)

Vi har jo alt mulig av vær for tiden, så i hagen er det full fart. En god blanding av regn og sol gjør at det vokser med rekordfart der ute. 


Ingen ferdige strikkeprodukter å vise frem. Har tatt opp igjen en genser jeg strikket som ble for trang. Har justert litt, og nå nærmer det seg at den er ferdig for 2 gang. Har også en annen genser på pinnene, så det kommer litt bilder av det etterhvert. Begge er bestillinger, så det er noen som venter litt på dem. 

Har forresten brutt et av mine prinsipper, nemlig det at jeg ikke skal ta kosttilskudd. Jeg synes det er bedre å få det man trenger via maten man spiser, men lot meg overtale til å prøve av en venninne.


Fremdeles skeptisk, men gir det en mulighet. I tillegg har jeg endelig hørt på min eminente massør, og begynt med Magnesium og Zink. Hun kjefter fælt på meg hver gang jeg får behandling, så nå måtte jeg bare. Så her er det pilletrilling både morgen og kveld...ihvertfall når jeg husker det. Så får vi bare se da om jeg kjenner noen effekt av det her.

På tide å komme seg i gang med dagen her. Rydde og handle litt før Silje stikker av meg bilen for resten av helga. Skal bli godt å få ut litt møbler og ting, men det blir rart å ikke ha henne i hus lenger. Hun har jo bodd her et halvt å nå snart, og jeg har liksom blitt vant med henne og rotet hennes. Kanskje jeg blir en sånn mor/svigermor som kommer på besøk flere ganger i uka? Tenker det hadde blitt populært:-)

Men uansett er det veldig greit å ikke ha dem så langt unna, det kan jo være vi trenger hjelp av hverandre avogtil, eller bare er litt selskapssyke.

Venter forresten også på sensuren på siste eksamen....spent på den. Håper det har gått greit ihvertfall. 

Ha en fin uke folkens, jeg skal strikke og rydde og skru og mekke i helga. 

SJALABAIS!!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar