Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdenonsdag 7. september 2011

Koselig kveld med gode kolleger 12. februar 2011

Har egentlig ikke hatt noen skikkelig innflyttningsfest her i huset, og nå er det snart et år siden jeg kjøpte huset. Så da kalte vi det det i går. Og Korslagfest ble det også, stemmer ble sendt, og jubelen sto i taket da Team Thom tok seieren hjem.
 Kanskje ikke så rart, det var noen heavy Mohitos Marianne hadde lagd som velkomstdrink. Og ho lagde mye, så vi hadde igrunnen hele kvelden. Nydelige tulipaner fikk jeg av også av damene, så nå er det skikkelig vårstemning i stua. Planen i dag er egentlig å dra på vinklubb i kveld, men jeg har en mistanke om at to kvelder etterhverandre er litt for voldsomt for denne dama her….lurer på om det kan være aldreren som tynger…
Jeg tar sjansen på å legge ut noen bilder fra kvelden, så får de som ikke vil være med på bloggen min heller si ifra, så skal jeg ta dem bort igjen i såfall. Er snille bilder, så ingen behøver å skjemmes:-)

 
Marianne forbereder og smaker til Mohitosen

 

Litt strikking har jeg fått gjort ferdig også. En Fanadress i str 2 år er ferdig. Håper den blir tatt godt imot av kunden som har bestilt den. Og at den varmer godt resten av vinteren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar