Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdenonsdag 7. september 2011

Henger i fremdeles. 9. mars 2011

Det produseres fremdeles i heimen her. Og siden jeg har hatt vinterferie (vm-ferie), så har jeg hatt god tid til å strikke. Endelig er fanagenseren som jeg hadde en bestilling på ferdig. Den er i en veldig individuell størrelse. Vidden på bolen er str xl, mens lengen er str M. Og armene er etter mål gjort av kunden. Så da er det bare å håpe at den passer, jeg krysser fingre.

Genseren er strikket i Karisma, så den er god og tykk. Litt annerledes model enn jeg har strikket tidligere, fikk en oppskrift av kunden på den hun ville ha. Syntes den ble fin med sånn type hals.
Jeg har også strikket en puff til, men den får jeg ikke lov å legge ut bilde av ennå. Vi holder på å lage litt nye mønster og oppskrifter, så enn så lenge er den hemmelig:-)
Lover å komme med bilde når den er ferdig

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar