Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdenonsdag 7. september 2011

Campinglivets gleder 23. juli 2011

Da har jeg prøvd det også. 44 år gammel før jeg var på min første campingtur ( om man ser bort fra litt teltsoving på hytta når vi hadde masse besøk, og det ikke var plass til barna inne).
Kunne jo ikke valgt et bedre sted og et bedre vertskap for å prøve ut dette da, enn Knatvoldstranda camping, hvor Marianne og Snorre tok godt i mot oss.

Vårt gode vertskap
 Turen bort ble riktignok litt lenger enn beregnet. Noe skyldtes min uheldige evne til å kjøre forbi avkjøringer, noe som avstedkom å måtte finne ny avkjørsel, snu på E18, kjøre tilbake, glemme den avkjørselen som er på tilbakeveien, snu en gang til og endelig treffe rett avkjørsel. Nå skulle alt være greit, hadde jo fått detaljert veibeskrivelse. Men grunnet bittelitt “slurv” i beskrivelsen, og veldig mye slurv i min tyding av beskrivelsen, så måtte vi ringe 3 ganger til før vi endelig fant frem til campingen. Det var regn deler av veien da vi kjørte, men vi kom frem til oppholdsvær, og gode meldinger for morgendagen.
Og HURRA, onsdagen opprant med sol og deilig temperatur. Etter litt alvslapping i sola på plattingen, tok vi turen til Holmsbu for å spise is, og se litt av omgivelsene.


Etter en lang kveld med grilling, terningsspill og rødvin var det tid for å køye, og se frem til nok en dag med fint vær.
Torsdagen var litt disig til å begynne med, men i 11-tida var det strålende sol. Nå var det heller ikke noe vind, og dermed var det klart for at guttene kunne få tatt seg en etterlengtet tur ut med båten. Som bildene viser fikk vi den ut, guttene tøffet av sted, og Marianne mekket på hengeren. Etterpå parkerte de gamle mødre seg på stranden. Deilig å endelig få en dag med full avslapping i sola.
Guttene hadde en innholdrik tur. De hadde brukt choken når de startet, og glemte den. Så da gikk motoren sur, og stoppet. De prøvde å ringe oss, men det er litt dårlige signaler på campingen, så vi fikk ikke noen telefon. Men far til Snorre fikk de tak i, og han fikk gitt oss beskjed. Det gikk greit å ringe dem opp, og gi beskjed om at det bare måtte vente litt, og så prøve igjen. Heldigvis gikk det greit da. Etter en tur i land for å kjøpe is på Tofte, ble de i tillegg stoppet av politiet, som ikke var helt sikre på om de var gamle nok til å kjøre båten. Det var de jo heldigvis, og de hadde alt i orden med vester og størrelse på motor, så de fikk lov å kjøre videre:-) Tror de syntes det hadde vært en artig tur.
Kvelden ble avsluttet med grillet laks (og ventepølser) og det aller beste av sommermat til dessert, nemlig jordbær.Fredag våknet vi av at regnet øste ned, men det gjorde ikke noe. Planen for dagen var en handletur til Sverige, og så hjemreise. Etter noen timers shopping kjørte vi hjemover. Da vi nærmet oss Oslo hørte vi først de tragiske nyhetene om bomben i Oslo, og etterhvert kom det jo også meldinger om tragedien på Utøya……Det var masse politibiler på vei mot Oslo, tydelig at alt tilgjengelig av personell på Østlandet ble mobilisert. Det ble en intens kjøretur hjemover, men stadige oppdateringer. 55 mil ble tilbakelagt denne fredagen…..store deler av turen i vantro, og med stadige større klump i halsen…..
Ord blir meningsløse, tenker på alle de som har mistet sine…..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar