Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdenlørdag 4. mai 2019

Bysleng....

.....tur er tur, og i dag ble det vandretur i byen. Og selvfølgelig måtte vi ta litt bilder av Kristiansands mest fotograferte objekter i disse dager.


De japanske kirsebærtrærne i  Posebyen er jo fantastisk vakre. 

Turen gikk videre til Blåmarked på Blå KorsMye folk, musikk og sol. Utrolig hva som skjuler seg i bakgårdene i Posebyen.

En liten svipp nedom Tresse ble det også
Og selvfølgelig innom Bondens Marked på torvet , hvor jeg fikk kjøpt min sedvanlige bøtte med honning, og en pose med munker.

Vi hadde parkert bilen ved Samsen, og jeg måtte bare ta litt bilder av graffitien som er langs gangveien fra byen om mot Gartnerløkka. Jeg synes det er utrolig fintTakk for turen Ann-Kristin og Buster, byen eller skogen, vi koser oss på tur uansett.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar