Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdensøndag 21. april 2013

Tusen takk....

Til Lillian og Torgeir som kom opp med den fantastiske ideen om å starte ei turgruppe. Og som inviterte meg til å bli med :-)

I starten tenkte jeg at dette kan være det sparket jeg trenger bak for å komme meg ut å gå litt mer enn de turene jeg tar aleine. Og det har det jammen med blitt. 3-4 turer i løpet av uken.....

Med varierende innhold. Noen ganger labber vi rundt i kvadraturen, og da går vi på kafè etterpå. Sosialisering er viktig, og latteren og praten sitter løst både på turen og over kaffen etterpå. 
Noen ganger utfordrer vi oss selv litt....
En liten fotopause midt i Viljebakken

Noen ganger ser vi på utsikten.....

Flott på Hamresanden når solen går ned

Noen ganger utforsker vi nye områder og griller pølser på bål

Kanonmuseet på Møvig

Fyret på Odderøya

Paulines heller på Langenes

Må jo nesten skryte litt ekstra av Roar her da (nå svever han vel snart). Men en flott guide på steder hvor ihvertfall ikke jeg er kjent, og tilpasset slik at alle klarer å holde følge.

Naboen min Liss må også nevnes. Det var hun som i utgangspunktet sørget for at jeg ble kjent med noen av disse menneskene. Rett nok i en annen sammenheng, men jeg ble ihvertfall oppmerksom på at de fantes.

Mange nye turvenner har jeg fått, og noen har også blitt venner utover dette (eller hva Kirsten?)

Denne gjengen har blitt viktig i livet mitt. Jeg har sjeldent ledd så mye som jeg gjør når jeg er sammen med dere. Jeg får utfordret mine grenser på hva jeg klarer, jeg får luftet hodet når dager er litt tunge. Helgene uten barn blir ikke så lange når jeg har tur å se frem til, og ryggen ikke så vond og baken så tung når jeg får kommet meg ut av sofaen.

Og så er jo gruppa veldig kreative når det gjelder definisjonen av tur da......Skogstur, strandtur, restauranttur, pub-til-pub tur, sommer på torvet-tur, Gdansk-tur, sykkeltur, telttur, fjelltur......Noe for enhver smak, ihvertfall for min.

Jeg er jo med på de turene som går i GÅ-tempo. Men det både jogges og løpes i gruppa også, så her er det tilbud for gud og hvermansen.

Og vi har plass til flere, så er det noen som liker å gå tur, er det bare å si ifra.

Takk folkens, jeg tror jammen med jeg har blitt litt glad i dere alle sammen. 

UT PÅ TUR - ALDRI SUR 

Oups, holdt nesten på å glemme å nevne Morten. Vår haremsjef, som ofte må håndtere oss kaklehøner aleine. Et lite hint til de av gutta som lurer på om de skal med. Morten får et innblikk i våre liv som han nok kan bruke ved en passende anledning. Ingen over,ingen ved siden :)2 kommentarer: