Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdenlørdag 8. desember 2012

Du grønne, glitrende....

Juletrær kommer i mange varianter. 

I barnehagen har vi i år vært på Ikea og kjøpt et stoff med juletre på som vi har hengt på veggen. På treet henger vi hver dag et hjerte, og det er dagens "hjertebarn" som får navnet sitt på det. Hver dag har også et av barna med seg en leke hjemmefra, som blir pakket inn i barnehagen. Om en uke skal vi ha med de eldste i barnehagen og levere alle gavene på Hjelp oss å hjelpe Kristiansand.


På vei til og fra jobb kjører jeg forbi det høye, flotte juletreet som blir tent hver 1. søndag i advent på Kostøl. Tror det er det høyeste i byen, høyere enn det som står i sentrum. Lyser så fint opp når det er mørkt både på vei til og fra jobb.


Siden ungene ikke skal være her i jula, har jeg bestemt meg for å droppe juletreet i heimen. Kanskje jeg rett og slett kan klare å lage meg et boktre av alle de bøkene jeg har liggende på vent....Det skal ihvertfall bli tid til å lese en del av dem i jula.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar