Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdenlørdag 11. august 2012

Mens vi venter på gull.....

Spenningen stiger etterhvert som det nærmer seg spydkast og håndball i OL. Kan jo bli en kveld med mye og juble for......og kjenner jeg meg selv rett, også litt klump i halsen og litt tårer. Både med seier og med tap....

I dag har vært en gylden dag, med sol fra klar himmel fra tidlig morgen. Det gjorde godt, og enda bedre er det at det er meldt det samme i morra. Gjør ikke noe å jobbe lange dager i uka da, når helga blir sånn:-)

Men det er jo tross alt flere hverdager enn fridager, og da er det godt det finnes gyldne øyeblikk og små gleder spredd litt utover. 
Her er bilder fra noen av mine små gleder i det siste...


En gylden froskeprins til hagen fra en kollega, ny "sovepose" til mobilen heklet av Liv, litt god mat, en fotballkamp og bøker.....masse bøker. Kanskje ikke de store tingene, men lysglimt i hverdagen.

Ha en gylden lørdag alle sammen:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar