Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdentorsdag 24. november 2011

Huhei kor det går

Nå fyker dagene avgårde. En måned til jul og jeg har nesten ikke tenkt på jul ennå......eller litt har jeg jo tenkt, men det har for det meste blitt med tanken. Godt ikke ungene skal ha pakkekalender i år, de får istedet hver sin adventspakke på søndagene i advent.

Lurer på hva jeg skal henge der som kalenderen pleier å henge???? Finner vel på noe

Dagene går til jobb og skole. Har hatt 2 studiedager denne uka, og jammen er det mye som skal absorberes. Håper endel har gått inn, vi får utdelt eksamen om ei uke, og da har vi 7 dager på den....og jeg som ikke har hatt en eksamen på 16 år...spent på hvordan dette går.

Innimellom blir det heldigvis litt tid til strikking, fremdeles bestillinger som skal være ferdig til jul, men er i rute, så alle skal få det de har bestilt.

Her er det som har blitt ferdig siden sist.


Et par trysilvotter fra Norske votter, strikket i Smart. Disse er i mørk mosegrønn og hvitEn heklet skatelue har det også blitt. Denne er i Lima4 kommentarer:

 1. De vottene dine likte jeg veldig godt. Skal lete etter oppskriften på de. ;) Ellers har du mye flott og kreativt her i bloggen din. Yakk for at jeg fikk stikke innom. ;)
  http://hverdagsgleder-rig.blogspot.com/

  SvarSlett
 2. Hei, akkurat sånn lue har jeg leita sånn etter oppskrift på, er det mulig å få den? (trenger ikke være kjempedetaljert, men antall masker og felling). Hadde blitt kjempeglad!

  SvarSlett
 3. Kan sende deg oppskrift, men trenger en mailadresse. Finner ikke det på kommentaren din....

  SvarSlett
 4. Å så bra, nå ble jeg glad! Kan du sende det til n_birgitte@hotmail.com? Tusen takk, og riktig godt nytt år! :)

  SvarSlett