Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdenlørdag 8. oktober 2011

Studieteknikk er oppskrytt....

Det er ihvertfall det jeg prøver å fortelle meg selv. 100 sider med stoff om ledelse sto på programmet i dag. Jeg var flink og sto opp tidlig, for å komme raskt i gang.

Men så var det det å få startet da.....Hadde en halv puslvarmer igjen å strikke, så da gjorde jeg det først.
 Så var jeg tom for Pepsi Max, og alle skjønner at man kan ikke studere uten det. Så da ble det en tur på butikken først. Like greit å bli ferdig med handlinga for helga:-)

Men endelig kom jeg igang. 5 kapittler skulle leses, og det har jeg fått gjort. Men med innlagte pauser etter hvert kapittel. Viktig å bevare motivasjonen. Litt småturer ut i hagen for å ta bilder av det lille som er igjen av fargeprakt der ute.


Men nå er jeg i boks med lesinga. Det gjennstår bare å lage en liten disposisjon for oppgaven jeg skal skrive i morra, så den kan ligge og godgjøre seg i hjernen til i morra. Da regner jeg med at ordene bare kommer flytende ut av seg selv......Kan jo ihvertfall håpe:-)Middagen i dag besto av en deilig salat med ruccola, agurk, tomat, løk, avocado, soltørka tomater, fetaost, oliven og kylling.....Yammi:-)
Regner med det kansskje blir litt strikking og tedrikking utover kvelden her

Ønsker alle en riktig god lørdag:-)
1 kommentar:

  1. Så fine pulsvarmere og bilder fra hagen:)
    Lykke til med lesingen :)

    SvarSlett