Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdenonsdag 7. september 2011

Koselig kveld 21. november 2010

Hadde en kjempekoselig kveld ute i går med “gamle” kjente fra barne- og ungdomsskolen. Vi skulle egentlig være flere enn vi var, men noen måtte melde avbud i siste øyeblikk, så da ble vi 4 stk som dannet den harde kjerne:-)
Først god middag på Amigos, før vi inntok Bakgården. Gina hadde jeg ikke sett siden vi gikk ut av skolen, Kjetil og Jens traff jeg i vår da vi hadde vårt første treff.
Men det er rart med det…..skulle tro vi hadde hatt kontakt hele veien. Ikke noe problem å finne noe å snakke om, og jeg koste meg ihvertfall skikkelig. Er vel noe med det at vi har en såpass lang historie felles, at vi har en trygghet på hverandre som ikke blir borte selv om årene har gått.
Vi har ihvertfall tenkt å gjøre dette til en fast greie, så et par ganger i året blir det nok utsjekking av ulike spisesteder. Og så får vi prøve å få med flere etterhvert.
Takk for en koselig kveld/natt folkens, dette levde opp til forventningene.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar