Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdenlørdag 24. september 2011

Gjør meg klar

Har lært av de siste årene, at snøen kommer plutselig. I fjor hadde jeg ikke engang fått satt inn gressklipperen da det første snøfallet kom. Regner jo ikke akkurat med at det skjer noe den neste mnd, men med det været som har vært i sommer og høst, må man jo benytte enhver oppholdsdag til å gjøre noe ute.

Og når det i tillegg klaffer med at Mathias er her, og kan hjelpe til (han trenger stadig litt jobbing for å tjene penger), så var planen for dagen klar. Mathias tok å ryddet, feide og spylte terassen, mens jeg ryddet boder slik at det var plass til det som skulle settes inn. Grei arbeidsdeling det:-)


Deilig å få det gjort, er ikke like gøy å rydde ting inn på høsten, som det er å rydde frem på våren. Det er enda litt som blomstrer i bedene, så klipping av stauder skal jeg ta om et par uker.
Og jammen med fikk vi surret oss avgårde og kjøpt trekk til grillen også. Har bestemt meg for å la den stå ute i vinter, er for tungvint å buksere den inn og ned i kjelleren når man må klare det selv. Den holder nok bare en sesong til, så da klarer den seg nok med å overvintre ute i år.


Ser bra strøkent ut nå vel??


Så da jeg tok bildet at vi glemte å ta inn hengekøya. Den må nok rett i vaskemaskinen, etter en våt og grisete høst. Har jammen ikke fått brukt den mye i år, bedre lykke neste sommer.

Putter som vanlig på litt strikking på slutten. Fikk bestilling på to skjerf, og det første er ferdig.


Driver litt vekselstrikking mellom skjerf og to mariusgensere i barnestørrelse. Blir nok ferdig med den første i kveld, så det kommer nok en oppdatering i løpet av et par dager.

Da skal vi kose oss med Dan Børge og Quiz, og så en film etterpå. God lørdagskveld til alle der ute!!!
1 kommentar:

  1. Det er alltid godt å få rydda litt. Her må hagemøblar og grillen inn og. Det blir forhåpentlegvis gjort i dag. Flotte sjal du strikkar på.

    SvarSlett