Dame midtveis i livet. Med tanker og funderinger som jeg avogtil har behov for å skrive ned. Jeg går mye på tur, og tar endel bilder når jeg er ute. Driver også med håndarbeid, både til eget bruk og for salg, så det kommer nok endel av det også her. Ellers så blir det vel noen små glimt fra livet mitt.....ihvertfall de tingene jeg har lyst til å dele med hele verdentirsdag 6. september 2011

Bytte av side

Da har jeg gjort alvor av å bytte side. Min gamle side finner du på www.ludo67.isay.no. Grunnen til at jeg bytter er at den siden har vært veldig ustabil i det siste, og jeg begynte å bli redd for at den kom til å bli lagt ned etterhvert. Så etter råd fra andre bloggvenner, valgte jeg å prøve ut denne. Må nok rote og knote litt før jeg finner ut av alt, men det blir vel greit til slutt. Så her er mitt første innlegg, egentlig bare for å finne ut av litt ting.

Håper du tar deg en titt innom når du surfer rundt i bloggverdenen, veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar iblant også:-)
Vurderte om jeg skulle klippe og lime litt og flytte de andre innleggene over her, men det blir mye jobb. Så jeg tror nok det bare blir en ny start.3 kommentarer:

 1. Gleder meg til og følge den nye bloggen din også.

  SvarSlett
 2. Hei!

  Velkommen til blogspot.com. Bruker den same selv. Har vel heller ikke funnet ut alt enda. Man lærer så lenge man lever...sies det.

  Helge

  SvarSlett
 3. Hei!
  Gleder meg til å følge den nye bloggen din. har brukt blogspot siden 2008 og er kjempefornøyd med den. Legger meg til som følger. Lettere å følge med da:o)))

  SvarSlett